Sidor

fredag 15 januari 2010

Tidskrifter!

Här på vår blogg brukar vi ju tipsa er om massa bra böcker som man kan komma och låna här på biblioteket. Men ni har väl inte missat att vi har massa bra tidskrifter här också? Det senaste numret får man inte låna med sig hem, det får man passa på att läsa när man är här. Men alla äldre nummer går bra att låna.

Vad finns det då att välja på? Jo på barn- och ungdomsavdelningen har vi bland annat Pets, Veckorevyn, Kamratposten och Julia. Nere bland bilderböckerna finns även Kalle och Bamse, men dem får man bara kolla i när man är här.

Sedan finns det massor av tidskrifter om man fortsätter förbi bibliotekets kafé. Där kan man bland annat hitta Härliga hund, Hästmagazinet, Teknikens värld, Vi bilägare och Illustrerad vetenskap. De tidningarna får man låna hem, förutom det senaste numret.

För er som gillar serier finns det även seriealbum att låna, både på barn- och vuxenavdelningen. Vad sägs om Asterix, Stallgänget på Tuva, Tintin, Elvis eller Nemi? Dessutom finns det en hel del manga på barn- och ungdomsavdelningen.

Och du vet väl att om det är något du inte hittar, eller om du undrar över något, är det bara att fråga någon av oss i personalen.

/Lisa







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar