Sidor

fredag 11 januari 2013

En avslutning som inledning på 2013


Idag satte vi punkt för den här säsongens "Saga på Vägg". Filmen vi såg under hösten var Raska på Alfons Åberg. Förskolans 4-åringar kom då till en stunds minibio här på bibblan, hur trevligt som helst. Varje grupp fick efter filmstunden låna med sig en finfin låda med lite smått och gott, bland annat boken och en Alfons-docka. I lådan låg även en inbjudan till dagens avslutningsfest.

Det är ju som bekant så att Alfons och hans pappa tycker att det är mycket mycket tråkigt när julen ska städas ut - tomt och trist känns det. Tänk om det istället skulle kunna vara jul jämt?! Kloka farmor säger till dem att om det var julafton varje dag skulle det inte alls kännas spännande och kul. Bara vanligt.

Vi tänkte å vår sida att om vi dansar ut julen ordenligt tillsammans blir vi nog nöjda och glada och tycker att det räcker med jul för den här gången. Sagt och gjort. Vi fixade en hejdundrande julgransplundring!





Vi följde dansledarens uppmaning och dansade oss varma och skrattiga. Sen var den glada julen slut slut slut. För denna gång. Nu väntar nya roligheter. Väl mött under 2013!

/Annika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar