Sidor

tisdag 14 september 2010

Sagostunder och spökvandring

Varje tisdag klockan 10.00 är det sagostund på Ängeln. En nyhet under hösten är att vi den 14 september, 5 oktober och 30 november läser sagan både på svenska och arabiska!

Sagorna passar framförallt för barn från 3 år och uppåt och vi läser ungefär 30 min. Sagostunden är i Bubblan som ligger på barnavdelningen. Bubblan är ett litet mysigt rum med härliga mattor att sitta på och mjuka kuddar att krama.

Vi läser sagor varje tisdag fram till den 30 november, förutom den 12 oktober då biblioteket är stängt fram till 13.00 pga. planering.

Under hösten händer även andra spännande saker för barn. Bland annat så bjuder vi på flera teaterföreställningar och på höstlovet har vi skelettverkstad. På höstlovet blir det även en favorit i repris: Spökvandring i biblioteket! Det finns två olika spökvandringar, en på eftermiddagen för barn från 5 år, och en på kvällen som passar dig som är minst 12 år. Det går även bra att ta med en vuxen om man tycker att det är lite läskigt.

Det var bara några godbitar från vad som händer under hösten, och om du vill veta mer om vad som händer på Ängeln är du välkommen att komma in och hämta höstprogrammet eller titta här. Om du undrar över något går det även bra att fråga i vår informationsdisk.

/Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar