Sidor

tisdag 23 mars 2010

För alla Twilightfans!

Nu kan jag glädja er med att Frost av Maggie Stiefvater äntligen har kommit! Karolina peppade för den redan i det här inlägget!

Boken handlar om Grace, som när hon är 11 år blir ivägsläpad av utsvultna vargar. Helt plötsligt dyker en annan varg upp som har mycket speciella gula ögon, och jagar bort de andra vargarna så Grace klarar sig med livet i behåll.

Sedan går åren, men trots det som hände är Grace oerhört fascinerad av vargarna, och speciellt den med gula ögon.

När Grace har hunnit bli 17 år blir en kille på skolan dödad av vargarna. Men hans kropp har på något mystiskt sätt försvunnit från bårhuset. Flera av byborna är upprörda av händelsen och ger sig därför ut för att skjuta vargarna.
När Grace får höra talas om det har hon bara en sak i huvudet; att rädda vargarna! Hon ger sig iväg och lyckas få dem att sluta jaga genom att säga att hennes kompis är ute i skogen, och blir sedan beordrad att gå hem. När hon går upp mot altanen till huset får hon syn på en blodig, naken kille, som har mycket speciella gula ögon...

Boken var helt fantastisk, och jag sträckläste den! Ni som gillar Twilight kommer inte att bli besvikna. Den innehåller allt en bra bok ska innehålla; omöjlig kärlek, spänning och mytiska väsen!

Det kommer att komma två böcker till i serien, och här kan ni läsa mer om Maggie Stiefvater.

/Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar