Sidor

onsdag 5 oktober 2011

Harry Potter festival


Som säkert väldigt många av er redan vet så blir det Harry Potter festival nästa helg. Alltså 14-15 oktober. Då kommer biblioteket och Ungkultur- och fritid fira allas vår favve trollkarl på alla möjliga sätt.

Boksamtal - Fredag 14 okt kl 18.00-19.00 på Kulturhuset Ängeln

Harry Potter för hela familjen - Lördag 15 okt kl 11.00-14.00 på Kulturhuset Ängeln

Quidditch-match - Lördag 15 okt kl 17.00-18.00 (samling för spelare kl 16.30) i Stadsparken

En kväll på Hogwarts - Lördag 15 okt kl 18.30 (insläpp kl 18.00) i Musikens hus

Samtliga arrangemang är gratis. Men till Boksamtal, Quidditchmatch och En kväll på Hogwarts måste man hämta en biljett på Ängeln. Fast om man bara tänker titta på Quidditchmatchen behöver man ingen biljett.

Vi hoppas att många av er vill komma och fira Harry Potter med oss! Vi hoppas dessutom att ni som kommer klär ut er till någonting Harry Potter inspirerat. Jag vet att vi som arrangerar har letat reda på hattar, mantlar och trollstavar för att försöka förvandla Katrineholm till en liten del av Harrys värld.

/Karolina

2 kommentarer:

 1. Vilka åldrar riktar sig det här till??

  SvaraRadera
 2. Hej!

  På Boksamtalet under fredagskvällen får vem som helst komma. För att ha roligt bör man dock ha läst böckerna (inte bara sett filmerna). Vi kommer att gå in djupt och bli lite nördiga, men det kan ju passa de flesta åldrar.

  Harry Potter för hela familjen riktar sig till alla. Kanske passar det bäst för de lite yngre, men alla är välkomna.

  Quidditchmatchen och En kväll på Hogwarts riktar sig till 13 år och uppåt. Fast vem som helst får förstås komma till Stadsparken och se gyllene kvicken live, och hur det blir när mugglare spelar quidditch.

  /Karolina

  SvaraRadera