Sidor

torsdag 17 februari 2011

Boktips-o-rama

Har du precis läst ut en bok och undrar vad du ska läsa nu? Det finns massor av sätt att få nya boktips på. Till exempel har du ju kommit helt rätt när du läser det här och har surfat in på vår blogg. Här finns en god samling boktips med något för alla!


Förutom vår egen blogg så tipsar vi om några andra bra boktipsbloggar i våra presentationer. Vill man ha ännu mer så kan man surfa in på Barnens bibliotek. Där finns boktips från bibliotekarier, andra barn och författare och man kan också skriva sina egna tips och dela med sig av. På Barnens bibliotek finns det även väldigt mycket annat att göra. Till exempel spela spel, delta i tävlingar, rösta till Bokjuryn och skriva egna berättelser eller poesi, och mycket mycket mer.

Biblioteken i Östergötland har också en stor barnsida på nätet. En del av det man hittar där gäller bara för östgötska bibliotek, men boktipsen eller läsgodiset (härligt namn, eller hur!) kan alla ta del av. Där finns bland annat temalistor med böcker om till exempel vampyrer, vintersport eller spöken.

Och har du fortfarande inte hittat en ny bok att läsa får du gärna komma in till oss på bibblan så hjälper vi dig hitta något riktigt bra!

/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar