Sidor

onsdag 22 december 2010

Lucka 22

Och tänk att här har vi massor med bra bloggar!!

Det klart att vi som skriver här tycker att Bubblan i bibblan är en ovanligt bra blogg! Men det finns minsann fler bra bloggar "där ute". Vi har tipsat om några av dem tidigare, men de förtjänar alla att nämnas igen. Om du vill komma till bloggen ifråga är det bara att klicka på bilden.

Först ut är:

 
Bokfreak har funnits sedan 2007. De uppdaterar flitigt och jag kommer ofta på mig själv med att tänka: "Undrar vad de där freaken kan ha skrivit om idag..." Det är ett bra betyg på en blogg tycker jag.


Bokunge är en rätt ny, men väldigt ambitiös blogg. De tre tjejerna som driver den koncentrerar sig på böcker för små barn, vilket inte särskilt många andra gör. Tur då att de har stenkoll!


Elmer är istället för de lite äldre. Det handlar om kulturen för unga i och omkring Visby. Jag gillar deras blogg för att de hittar på så mycket roliga saker. Ställer ut häftiga tavlor och ordnar en hel del konserter. En blogg att bli inspirerad av.


BookLover drivs av ett gäng skolbibliotekarier som helt enkelt läser så mycket bra böcker att de måste få dela med sig!


Författaren Mårten Melin har också en blogg. Bilden på den fnissiga Mårten har Staffan Melin (en släkting kan man kanske gissa) tagit. Bland annat bilder, alternativa framsidor till hans böcker och hur det är att vara författare kan man läsa på Mårtens blogg.


Även författaren Martin Widmark har en blogg, och det är tur det! Hur skulle man annars kunna hålla reda på alla böcker och figurer han skriver/skapar. Har finns allt (nästan) man kan vilja veta om LasseMajas "pappa".

/Karolina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar