Sidor

tisdag 18 december 2012

18 december


Nu var det ett tag sedan den sista boken om Bella och Edward kom, och den sista filmen har gått på bio. Visst kan man läsa böckerna och se filmerna flera gånger, men det kommer inte mer Twilight nu. Men då är det ju sån tur att det kommer nya böcker, som passar oss Twilightare. En sådan bok är Rubinröd-tidlös kärlek av Kerstin Gier. Den har legat på topplistor i både England och USA, och har givits ut i över 30 länder. Dessutom är det film på gång.

Visst blir man sugen när man läser det här:

Romeo & Julia, Bella & Edward och nu; GWENDOLYN & GIDEON!

Att vara förälskad kan vara både underbart och plågsamt - att träffa någon i en annan tid och bli kär är bara  förbjudet, förförande och oemotståndligt farligt! Feel good-fantasy, med värme, humor och normala tonårsbekymmer.

Gwendolyn Shepherd lever med sin stora och speciella familj i London. I väntan på att hennes malliga kusin ska göra sin första tidsresa, fördriver Gwen tiden med att plugga och hänga med sin bästa kompis efter skolan. Ända tills den dag hon plötsligt befinner sig i det viktorianska London i slutet av 1800-talet! Läs mer på Adlibris

Jag har inte läst boken, men jag tänker definitivt göra det. Rubinröd är mitt julklappstips till alla som gillar Twilight!

/Lisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar