Sidor

söndag 12 februari 2012

Böcker vi älskar: Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket



På tisdag är det alla hjärtans dag! Vi på Bubblan kan inte hejda oss till en enda dag utan det blir istället en hel ALLA HJÄRTANS VECKA där temat är böcker vi älskar. Det blir kärleksfulla överraskningar av mer och betydligt mycket mindre tårdrypande karaktär.

Vi tjuvstartar veckan redan i dag med ett nedslag i det klyshiga men fina kärleksromanträsket. Jag kan bara inte låta bli eftersom Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket är en alldeles fantastisk bok.
   

Jag gillar den långa, ganska banala titeln på boken för den säger ändå någonting om kärlek. Och kärlek kan ju vara himla komplicerat. Boken består av många korta kapitel som blir som intensiva sceniska ögonblick. Berättelsen handlar om kärleken mellan Morris och Betty. Det är skört och realistiskt om förälskelse, kris och  uppbrott. Åh, den här boken är bara så bra och medryckande att jag ryser.

Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket är Ardelius debutbok från 2006. Nu finns det också en andra bok om Morris och Betty som heter Bara kärlek kan krossa ditt hjärtaSå sätt igång och läsa Ardelius kärleksböcker bums!

/Victoria

2 kommentarer:

  1. Nu finns boken som kortfilm också. 30 min lång.
    Se facebooksidan:

    https://www.facebook.com/pages/Jag-behöver-dig-mer-än-jag-älskar-dig-och-jag-älskar-dig-så-himla-mycket/280260928687644?bookmark_t=page

    SvaraRadera
  2. Spännande! Det borde ju bara bli bra!

    /Victoria

    SvaraRadera