Sidor

torsdag 8 mars 2012

Inspiration

Precis som Karolina så var jag sjuk hela förr veckan. Jag var hemskt trött och orkade inte göra mycket mer än att sova eller att ligga och stirra håglöst framför mig. Men ibland när man är sjuk kan man ju vara för sjuk för att gå till skolan men ändå ganska pigg. Sådana dagar går ofta väldigt långsamt och det kan vara svårt att komma på något att göra.Självklart kan man alltid läsa en bok eller se på en film, men om man inte alls är sugen på det så finns det hjälp att få på nätet.

Bloggen 365 saker är, precis som det låter ett ställe där det varje dag presenteras nya tips på saker som man kan göra. Bloggen har funnits sedan 2009, så det är en rejäl bank av tips på saker att ta sig för vid det här laget.


 För varje tips får man veta vilka för- och nackdelar det finns med att göra saken, hur mycket tid och pengar det går åt, hur många personer man måste vara och var man kan göra saken. Man kan också se hur många som har testat tipset. Om du vill göra något inom en särskild kategori eller av något särskilt så går det också att söka bland tipsen.

Kanske har du själv tips på saker man kan göra? I så fall kan du skriva inlägg på bloggen med ditt tips. Själv blev jag sugen på flera av tipsen, till exempel att novellduellera, testa blackout poetry eller att fixa en retro postit-vägg där hemma.

Vilka tips tänker du testa?

/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar